VHL Veiligheidsdag: definitieve locatie en programma

De locatie van de informatiebijeenkomst over de Veiligheidsladder (VHL Veiligheidsdag) is definitief vastgesteld en vindt plaats bij NEN in Delft. Door gebruik te maken van deze locatie kunnen we de kosten voor deelname aan deze dag laag houden.

Het definitieve programma voor deze dag is ook ingevuld. Vooraanstaande sprekers als Frank Guldenmund, verbonden aan de sectie Veiligheidskunde van de Technische Universiteit Delft en gepromoveerd op veiligheidscultuur, gaat in op de vraag hoe we veiligheidscultuur kunnen meten. Menno Rook, veiligheidsadviseur bij ProRail, vertelt waarom ProRail de Veiligheidsladder heeft ontwikkeld en hoe men binnen ProRail de eerste stappen heeft gezet om de veiligheidscultuur te verbeteren.

In de middag zijn er verschillende workshops, o.a. over de samenhang en verschillen tussen de Veiligheidsladder, VCA en ISO 45001 en workshops die handvatten geven om aan de slag te gaan met certificatie of tips geven over hoe u een hogere trede op de VHL kunt bereiken. De workshops worden gegeven door Certificerende Instellingen en erkende kennispartners van de VHL.

Op de informatiemarkt staan Ladder Certificerende instellingen, erkende kennispartners, TenneT en het team van de Veiligheidsladder van NEN klaar om met u in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. De markt biedt ook gelegenheid om contacten te leggen met andere organisaties en te netwerken.

Datum en tijden: 27 november 2018, 9.30-16.45
Locatie: NEN, Vlinderweg 6 te Delft
Kosten deelname: € 125,-

Voor meer informatie en mogelijkheid tot inschrijving, klik hier